Jos Kooijman gelooft in betrokkenheid. Betrokkenheid is een deugd hetgeen betekent dat je veel geeft om een persoon, een doel of iets waarin je gelooft. Zodra je een richting kiest, ga je er helemaal voor. Je houdt je niet in, je komt niet terug op je besluit en je aarzelt niet om je volledig in te zetten. Je stelt doelen en bereikt deze. Je gaat verbintenissen aan en je houdt je eraan. Je doet net die extra stap. Je bent trouw in relaties en je laat je niet afleiden door problemen. Het aangaan van verbintenissen vergroot je integriteit. Betrokkenheid vergroot de mogelijkheden om je verantwoordelijkheden met stijl en gratie te dragen. Zo wil ik de cultuur van mijn onderneming omschrijven.

Jos Kooijman van JOSsafety is sinds 2004 actief als een zelfstandig veiligheidskundig adviseur en instructeur. De nadruk ligt op het coachen van uw medewerkers om te komen tot een ‘veilig gevoel voor iedereen’ in de breedste zin van het woord. U wilt toch ook dat er iets gebeurt als u of uw medewerkers, uw gasten of uw naasten iets overkomt?

Cursussen & workshops
JOSsafety verzorgt diverse cursussen en workshops op veiligheidsgebied zoals VCA, ATEX, Gevaarlijke stoffen, BHV, EHBO en reanimatie + gebruik van AED. Geheel nieuw is de cursus First Aid Onder Danger (FAUD) welke in het najaar van 2017 kan worden aangeboden.Voor zowel de zakelijke als particulieren markt waarbij de huiskamertrainingen zeer uniek zijn. JosSafety is groot voorstander van het trainen in kleine groepen van 6 tot maximaal 12 personen zodat iedere cursist voldoende persoonlijke aandacht en ruimte krijgt om de stof tot zich te nemen en te beoefenen voor een maximaal rendement.

Locaties
Buiten onze vaste trainingslocaties kan een cursus ook op maat en op uw eigen locatie worden aangeboden als u beschikt over een vergaderzaal ter grootte van een leslokaal en buiten 4 parkeerplaatsen voor het praktijkgedeelte brand. Gezien een cursus al start vanaf 6 personen is dit vooral interessant en geschikt voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Efficiënt, voordelig en geheel aangepast naar uw wensen en omgeving. Voor de horeca en evenementen is er doelgericht programma ontwikkeld.

Advies
JOSsafety kan u tevens adviseren en coachen op het gebied van arbeidsveiligheid en brandveiligheid. De basis vormt de Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RIE) waarbij wij u kunnen ondersteunen. Ook het maken van een compleet bedrijfsnood- en ontruimingsplan en/of het implementeren van uw bedrijfsnoodorganisatie. Uniek is de training on the job voor uw preventiemedewerker inclusief de basisopleiding. Vraag naar de mogelijkheden via info@jossafety.nl

Shop
Onze specialistische webshop is er voor uw behoefte aan vernieuwende veiligheidsartikelen. De beste en meest voordelige oplossing van de Benelux! Klik hier om naar onze webwinkel te gaan.

Heeft u nog vragen? Bel dan gerust 06 12 74 66 26 of vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met een veiligheidsgroet,
Jos Kooijman
Eigenaar JOSsafety

JosSafety - Almere - Een veilig gevoel voor iedereen

Contactformulier: