Veiligheidsopleidingen voor de Horeca

Horeca BHV Nederland, dat onderdeel uitmaakt van JosSafety, biedt diverse veiligheidsopleidingen aan specifiek voor de horeca. Bij u op locatie of u kunt zich individueel aanmelden op één van de 20 locaties in Nederland. Dus er is altijd wel een trainingslocatie bij u in de buurt.

Voor een cursus bij u op locatie gaat onze voorkeur uit om te trainen in kleine groepen van minimaal 6 tot maximaal 12 deelnemers. Er is dan voldoende aandacht en ruimte voor de cursist om de stof tot zich te nemen en hiermee te oefenen voor een maximaal rendement. Efficiënt en voordelig en dus zeer geschikt voor het MKB en Horeca.

Bedrijfshulpverlening (BHV)
Horeca BHV Nederland biedt de BHV-opleiding aan middels E-learning in combinatie met een praktijkdag. De theorie volgt u middels een webtrainer op de computer, wanneer het u uitkomt. Zodra de theorietoets met goed gevolg is afgerond kunt u meedoen aan onze praktijktraining van één dag.

Een groot voordeel van onze combinatie is dat u weinig verletkosten heeft voor uw personeel. Dit maakt het vooral aantrekkelijk voor uw seizoenmedewerkers. En als u de training op uw locatie wilt organiseren scheelt het u ook nog eens aan reistijd! U regelt de locatie, wij de training, wel zo efficiënt en voordelig. 
Nadat u de theorie en de praktijktraining met goed gevolg heeft afgerond, ontvangt u het CIBOT certificaat Bedrijfshulpverlener welke twee jaar geldig is. Wij adviseren u de cursus jaarlijks op te frissen zodat uw BHV-ers wettelijk competent blijven.

Sociale Hygiëne
De cursus is bedoeld voor medewerkers van bedrijven waar alcohol verkocht of geschonken wordt. De overheid heeft wettelijk bepaald dat er binnen deze bedrijven (tijdens openingsuren) altijd iemand met het Diploma Sociale Hygiëne aanwezig moet zijn. Iedereen die op de vergunning vermeld staat moet het Diploma behaald hebben.
Maar zijn deze personen niet aanwezig dan moet er dus een andere medewerker met dit Diploma in bezit aanwezig zijn. Voldoe je niet aan deze wet dan loop je het risico dat een controleur je bedrijf direct sluit. Dit is het zogeheten lik-op-stuk-beleid. Er is geen vooropleiding nodig.

De cursus Sociale Hygiëne sluit je af met een officieel examen van SVH. Het is een schriftelijk examen dat bestaat uit 40 meerkeuzevragen en wordt afgenomen aan het einde van de dag. Tijdens de cursus word je op het SVH-examen voorbereid. Na goed gevolg ontvang je het SVH Diploma Sociale Hygiëne.

Andere aantrekkelijke cursussen:
• Eerste Hulp Alcohol & Drugs – in ontwikkeling
VCA Basis
VCA voor evenementenorganisaties  – in ontwikkeling
Volledige EHBO diploma Rode Kruis
BHV ploegleider
Preventiemedewerker

Meer informatie?
Heeft u nog vragen? Of wilt u meer informatie? Bel dan 06 12 74 66 26 of vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie